We gaan weer beginnen

We gaan weer beginnen!

Het peilen van de belangstelling onder de BCD leden om onder beperkende omstandigheden weer te gaan bridgen in De Uitkomst, heeft opgeleverd dat bijna 100 paren graag weer willen gaan spelen. Na uitvoerig overleg met de TC hebben we besloten dat we vanaf maandag 24 augustus weer gaan beginnen. Wij gaan de zaal zo inrichten dat we maximaal aan zeven tafels (14 paren) kunnen gaan spelen onder de volgende condities:

• bij twijfel over de gezondheid blijven we thuis
  • we voldoen aan de 1,5m-richtlijn
  • we hanteren schema`s waarbij N-Z aan tafel blijven zitten om onnodige verplaatsingen te voorkomen
  • men kan de eigen biddingbox meenemen naar de volgende tafel
  • bij binnenkomst en na iedere speelronde reinigen we onze handen (flacons zijn aanwezig)
  • de lucht in De Uitkomst wordt constant afgezogen en naar buiten afgevoerd en vervangen door verse buitenlucht
  • u bent niet gebonden aan uw vaste speeldag
  • als het aantal belangstellenden erg groot is, kan het zijn dat u niet elke week kunt spelen of u moet uitwijken naar een andere speeldag
  • er moeten zich minimaal 10 paren voor een zitting aanmelden
  • als zich voor een middag/avond reeds 14 paren hebben aangemeld, wordt u op de wachtlijst voor die middag/avond geplaatst
  • paren op de wachtlijst krijgen bericht als zij toch kunnen spelen indien er een paar uitvalt
  • paren op de wachtlijst kunnen voor de week daarna voorrang krijgen
  • er zullen alleen losse drives gespeeld worden, dus geen competitie

Stepbridge

Omdat er veel belangstelling is om op de woensdagavond weer “live” te gaan spelen komt het stepbridgen op woensdagavond in de knel. Daarom gaan wij met ingang van 25 augustus op dinsdagavond Stepbridgen. Als u wilt blijven spelen hoeft u niets te doen. Er is voldoende plaats voor nieuwe Stepbridgers, dus meldt u aan!

Aanmelden

Om mee te kunnen spelen moet u zich elke keer van te voren aanmelden via de website van de BCD. Inschrijven voor een dagdeel is pas een week van tevoren mogelijk. U kunt zich uitsluitend als paar inschrijven. Alleen het paarlid dat de inschrijving doet, krijgt een bevestiging per e-mail.

Ga naar de website van de BCD:

Klik in het hoofdmenu op:
RESERVEREN BRIDGEN in De Uitkomst

inschrijven 1

Selecteer het dagdeel waarop u wilt gaan spelen en klik op: "Inschrijven"
Vul het aanmeldingsformulier in.

De inschrijver krijgt per e-mail een bevestiging

inschrijven 3
Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op via het onderstaande e-mailadres:

De TC van de BCD